Select Page

Åbningstider og entré

Noget af det særlige ved Kræmmerhuset Kunsthåndværk & Unique Blomsterhave er, at den er anlagt med vækster, der blomstrer på forskellige årstider, og derfor er haven smuk og indbydende på alle tider af året. Haven har åbent fra påske (hele påskeugen) til og med efterårsferie (uge 42) fra kl. 10 – 17.  

 
Entré kr. 30,- / Årskort kr. 40,-
Børn under 16, gratis / Bushold, frivillige bidrag.

Find vej til Kræmmerhusets have

Kræmmerhuset Kunsthåndværk & Unique Blomsterhave ligger midt ude i det bornholmske landskab, hvor der synes at være ekstra højt til himlen. Adressen er Skarpeskadevej 6, 3700 Rønne. Det er godt 3 kilometer vest for Årsballe, og når man ser skiltene med ordet ‘Kunsthåndværk’ og den blå sommerfugl, som står placeret strategiske steder på vejen, ved man, at man nærmer sig.

Turistbusser er velkomne

Året igennem lægger mange turistbusser vejen forbi Kræmmerhuset Kunsthåndværk & Unique Besøgshave. Turen gennem det bornholmske landskab er altid en fornøjelse, og der er sørget for gode parkeringsfaciliteter ved den gamle højskole. Det er op til busgæsterne, hvad de vil betale i entré. Det er et  oplagt sted at strække benene, og mens nogle nyder den smukke have og andre går på opdagelse i butikken, giver Anina som regel en kop kaffe til chaufføren i butikkens café.

Hvad vores gæster siger